MediaWatch

Efter afbud til Bogforum - forlag lægger an til alternativ fejring

Internationale bogmesser på stribe er aflyst og en række store danske forlag har meldt afbud til årets Bogforum. Nu vil bl.a. Gyldendal og Politikens Forlag tænke i "alternative events", der kan samle forlag og forhandlere om bogevents i efteråret med inspiration fra Kulturnatten.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Selvom Gyldendal sammen med en række af Danmarks store forlag i sidste uge meldte hus forbi til årets Bogforum, skal det ikke betyde, at efteråret bliver uden events, der kan skabe interesse for forlagenes typisk tunge udgivelsesprogrammer i andet halvår.

I hvert fald ønsker Gyldendal nu at stable "alternativer" til Bogforum på benene, lyder det fra kommerciel direktør Karen Bender.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs