MediaWatch

Flere forlag trækker sig fra Bogforum - messedirektør er overrasket

Fire forlag, herunder Gyldendal og Politikens Forlag, har fredag meldt afbud til årets Bogforum. Direktør for BC Hospitality Group, der står bag eventen, maner til tålmodighed: "Der er lang tid til november," lyder det.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Det bliver uden forfatternavne fra Gyldendal og Politikens Forlag og flere andre på scenerne, at årets Bogforum løber af stablen i slutningen af okotober. Det står klart efter to af de største forlagsspillere tidligere på dagen meldte afbud til messen.

Direktør Jacob Søndergaard fra Gutkind meddeler til MediaWatch, at forlaget er kommet frem til samme beslutning, og Modtryks adm. direktør, Malene Schioldan, oplyser til Kulturmonitor, at heller ikke Modtryk dukker op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs