MediaWatch

Deltagende forlag frygter aflysning af Bogforum efter flere afbud

Direktør for Aarhus Universitetsforlag mener, at forlagene har et ansvar for "bogen som medium", og melder sig derfor klar til at deltage i Bogforum i modsætning til flere andre forlag, der har meldt afbud fredag og lørdag. Udstillingschef for Bogforum bekræfter over for Ritzau, at messen afholdes.

Carsten Fenger-Grøndahl, direktør, Aarhus Universitetsforlag. | Foto: Aarhus Universitetsforlag / PR

Fredag og lørdag har en række forlag meldt afbud til årets udgave af Bogforum. Dét kor kommer Aarhus Universitetsforlag ikke til at melde sig ind i, siger Carsten Fenger-Grøndahl, forlagets direktør.

"Vi deltager. Det gør vi, fordi vi tror på, det er godt for os selv at være tilstede, og fordi vi alle sammen har et ansvar for bogen som medium og sådan set også et samfundsansvar for ikke at få samfundet til at gå mere i stå end højest nødvendig. Det ansvar for bogen og læsningen vil vi gerne løfte," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs