MediaWatch

Afbud rammer årets Bogforum: Gyldendal og Politikens Forlag trækker sig

En række af landets største forlag melder hus forbi til Danmarks største bogmesse, Bogforum. Der er for mange uklarheder om rammerne, lyder det fra bl.a. Gyldendal. Lindhardt og Ringhof holder fast i deltagelse: "Jeg synes, det er virkelig ufornuftigt af branchen," siger direktør.

Foto: Finn Frandsen

Årets Bogforum bliver vingeskudt måneder før afholdelsen, efter flere af landets store forlag, herunder Gyldendal og Politikens Forlag, melder pas på at deltage i årets store bogbegivenhed. Ifølge MediaWatchs oplysninger har flere andre af landets større forlag taget samme beslutning.

Den årlige bogmesse finder sted i 30. oktober-1. november. På grund af coronakrisen har arrangørerne præsenteret en række restriktioner og retningslinjer, som messen skal afholdes under. Planerne for afholdelsen af Bogforum blev præsenteret ved et informationsmøde onsdag, og dem kan Gyldendal og Politikens Forlag altså ikke se sig selv i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs