MediaWatch

Årets Bogforum finder sted som planlagt i efteråret

Den årlige danske bogmesse Bogforum har kurs mod at blive afholdt som planlagt trods coronakrise. Flere forlag har meldt afbud til tysk messe.

Billede fra sidste års Bogforum, der trak lige over 38.000 besøgende til. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Bogmessen Bogforum, der afholdes fra 30. oktober til 1. november, bliver efter planen afviklet til den fastsatte tid. Det bekræfter Andreas Nordkild Poulsen, udstillingschef for Bogforum hos Bella Center Copenhagen, hvor messen afholdes, til Kulturmonitor.

"Det har været et par turbulente måneder, men som det ser ud nu, falder alt på plads, og Bogforum 2020 bliver til noget. Det bliver selvfølgelig under nogle lidt andre omstændigheder, men ikke nogle som vi ikke kan løse," siger han til mediet og oplyser, at ingen forlag har meldt afbud til messen.

På den internationale scene har en række forlag meldt pas til bogmessen i Frankfurt, som afholdes i oktober.

Sidste år besøgte godt 38.000 gæster Bogforum i Bella Center.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs