MediaWatch

Forlag vil udbygge samarbejde om fremstød på verdens største bogmesse

18 danske forlag fandt i år sammen om en fællesstand på Frankfurt Bogmesse, og det samarbejde skal udbygges allerede næste år efter stærk interesse for at markere dansk litteratur, lyder det fra medarrangør.

Bogudstilling i den norske fællesstand under årets Frankfurt Bogmesse. Norge var i år gæstenation - en titel, Danske Forlag håber at få i 2025. | Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en årrække uden et fælles vindue for danske forfattere og forlag på verdens største bogmesse i Frankfurt, fandt de hinanden i år. Faktisk en hel del af slagsen. Ifølge både Lindhardt og Ringhof samt Gyldendal var det en så stor succes, at man forventer en udvidelse næste år, så der kan blive bedre plads til også de små forlag.

"Først og fremmest viste det sig, at vi som forlagsbranche kunne finde ud af at arbejde sammen," lyder det fra Sune de Souza Schmidt-Madsen, forlagschef på Lindhardt og Ringhof, der har været med til at sætte standen op fra de første bøger kom ind til de sidste blev kørt ud igen søndag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs