MediaWatch

Gyldendal går med i event-koncept: Vil krydre tingene lidt

Gyldendal, Apollo Bar og Kunsthal Charlottenborg er gået sammen om et nyt koncept, hvor bogaktuelle forfattere vil tale til onsdagsarrangementer med langbordsmiddag.

Foto: Bax Lindhardt/SP/Ritzau Scanpix

Hver onsdag fra 23. november og knap halvanden måned frem vil Gyldendal invitere til langbordsmiddag og forfattersamtaler på Apollo Bar på Kunsthal Charlottenborg. Det skriver Kulturmonitor.

Til eventet, der har fået navnet "Charlottenborg Live", kan deltagerne betale 100 kr. for at spise og høre en bogaktuel forfatter tale om sit værk. Ifølge Gyldendals eventchef Christina Thiemer er arrangementet et eksempel på forlagets tidssvarende fleksibilitet.

"Jeg vil gerne være med til at sætte litteraturen i nye rammer og krydre tingene lidt. Det her skulle meget gerne blive en række aftener, hvor folk tager noget med hjem – hvis ikke en bog, så i hvert fald en hyggelig og måske endda tankevækkende litterær oplevelse i nogle anderledes rammer," siger eventchefen.

Hun nævner, at Gyldendal løbende laver arrangementer som eksempelvis det tilbagevendende event "Strik og drik," hvor Suzanne Brøgger og Hella Joof mødes til en samtale om litteratur og strikketøj. Ifølge eventchefen er tilslutningen til arrangementerne stor, hvorfor der vil komme flere af dem i det nye år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske dataværktøjer, coronaens ekko i regnskaber og et sommerbarometer, der fortsat svinger os igennem de lyse nætter. Kom med på en rundtur i ugens mediebegivenheder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs