MediaWatch

Politikens Forlags svenske knopskydning er kommet bedre fra start end ventet

Investeringen i søsterforlaget Polaris i Sverige har givet JP/Politikens forlagsforretning et nyt afsæt. På ét år er antallet af udgivelser fordoblet og skal nå op på 45-50 titler i 2019. Direktør er åben for at plante flere flag i fremtiden.

Foto: /ritzau/Thomas Borberg

For få uger siden luftede Gyldendal tanken om at udvide forretningen ud over landets grænser. "Der er ingen naturlov, der siger, vi kun skal være i Danmark," lød det fra adm. direktør Morten Hesseldahl i et interview med MediaWatch.

Hos en af konkurrenterne på forlagsmarkedet blev samme tanke gjort til handling for knap to år siden med investeringen i en knopskydning på den anden side af Øresund, og det er i dag lidt over et år siden, Politikens Forlags svenske søster, Polaris, udgav sin første bog i nabolandet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs