MediaWatch

Avis giver læsere fri adgang under præsidentvalg

Online brugere får i en kort periode gratis adgang til New York Times' nyheder og analyser før, under og efter det amerikanske præsidentvalg.

På tirsdag går de amerikanske vælgere til valgurnerne, og i den anledning har avisen New York Times besluttet at give alle brugere gratis adgang til sin hjemmeside.

Det sker i en periode på 72 timer – fra mandag til onsdag – hvor online brugere får fri mulighed for at læse nyhedsdækningen, analyser og kommentarer.

"Dette er et vigtigt øjeblik for vores land. Uafhængig journalistik er afgørende for demokratiet, og jeg tror ikke, at der findes et bedre tidspunkt til at vise læsere den type af original journalistik, som New York Times skaber hver eneste dag," udtaler Arthur Sulzberger, jr., formand og udgiver i The New York Times Company, som er udgiverselskabet bag avisen, en pressemeddelelse.

Den gratis adgang før, under og efter præsidentvalget kommer blandt andet til at omfatte minut-for-minut opdateringer af stemmeoptællingerne fra hele USA og dækning af partiernes valgfester.

New York Times melder om stejlt dyk i printannoncer

New York Times investerer millioner i global vækst

Femte generation køres i stilling hos NYT-udgiver

NYT udfordrer Trump til retssag

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere