MediaWatch

Engelske aviser går efter internationale læsere

En ny online udgave skal tiltrække internationale læsere til de engelske aviser The Times og Sunday Times.

En ugentlig digital udgave af The Times og Sunday Times skal få flere internationale læsere til at tegne abonnement på de engelske aviser. Det skal ske via en appen "The Times of London Weekly", der bliver lanceret i 46 lande. Det skriver The Guardian.

Prisen på abonnementet bliver 2,99 pund (29 kr.) pr. måned, og for det beløb kan læserne se frem til nyt indhold hver torsdag.

"The Times of London har længe været en af de mest berømte aviser i verden, bygget på et ry for troværdig, præcis journalistik, skarpe kommentatorer, vittige skribenter og featurejournalistik med flair. Vores nye ugentlige app tilbyder internationale læsere den bedste britiske journalistik, som regelmæssigt sætter dagsordenen hjemme og i udlandet," udtaler Times’ redaktør, John Witherow, til The Guardian.

The Times har længe fulgt en strategi, hvor adgangen til at læse stort set alt online indhold har krævet et digitalt abonnement.

Ifølge The Guardian viser de seneste oplagstal, at 54 pct. af abonnementer på den daglige udgave af The Times er digitale, mens det for Sunday Times’ vedkommende er 35 pct. Væksten i digitale abonnementer er en væsentlig årsag til, at de to engelske aviser sidste år kunne rapportere et overskud på 1,7 mio. pund (16,5 mio. kr.) - det første i 13 år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere