MediaWatch

Berlingske stiller ind på digitalt skifte

Omlægningerne af Berlingske tager sigte på det skifte i betalingsmodellen på nettet, som avisen tidligere har varslet, siger ansv. chefredaktør Tom Jensen.

Foto: Søren Bidstrup/Berlingske

Bare en uge inden sin afgang 30. september varslede daværende topchef i Berlingske Media og ansv. chefredaktør på Berlingske, Lisbeth Knudsen, et digitalt kursskifte.

Efter to års arbejde med at opbygge en betalingsmodel på nettet efter metered model-princippet, hvor læserne kan læse et begrænset antal artikler gratis, meldte Lisbeth Knudsen ud, at Berlingske overvejede et skifte til en freemium model, hvor indholdet er opdelt i gratis og betalt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs