MediaWatch

Berlingske-formand helliger sig bestyrelsesarbejdet

Kim Graven-Nielsen fratræder som direktør i flyudlejningsfirma for at fokusere på bestyrelsesarbejde i bl.a. Berlingske.

Siden 2012 har Kim Graven-Nielsen udfyldt rollen som direktør i Nordic Aviation Capital, men nu er det slut med rollen som topchef i flyudlejningsfirmaet ved Billund. Det skriver Børsen.

Stoppet sker omgående men ganske udramatisk, lyder det virksomhedens ejer Martin Møller.

Fremover vil Kim Graven-Nielsen fokusere fuldt ud på bestyrelsesarbejdet. Det gælder bl.a. opgaverne som bestyrelsesformand i Berlingske Media, der i øjeblikket gennemfører en strategiske forandringsproces, og derfor fylder en hel del i kalenderen.  

”Det (arbejdet i Berlingske, red.) har taget et par dage om ugen. Det fylder mere nu, end det gør om et år, for vi har lagt en ny strategi, som vi er i gang med at implementere, og vi skal sætte det rigtige hold,” siger Kim Graven-Nielsen til Børsen.

Baggrunden for stoppet som direktør i Nordic Aviation Capital er ifølge Kim Graven-Nielsen, at virksomheden tidligere på året blev solgt til kapitalfondene Kirkbi og EQT, og det nye ejerskab vil kræve fuld fokus de kommende fem-seks år for topchefen. Til den tid vil han med egne ord være for gammel.

Inden han tiltrådte som direktør i 2012, sad Kim Graven-Nielsen tre år i bestyrelsen som næstformand for flyudlejningsfirmaet. Den nuværende finansdirektør i Nordic Aviation Capital, Søren M. Overgaard, overtager posten som topchef.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs