MediaWatch

Chefredaktør stopper i Midtjyllands Avis

Mangeårig chefredaktør stopper for at gå på efterløn. Formand forventer at have en afløser klar fra årsskiftet.

Midtjyllands Avis, som er ejet af Herning Folkeblad, skal have ny chefredaktør, når Steffen Lange stopper på posten efter 36 år, skriver avisen på sin hjemmeside.

62-årige Steffen Lange har valgt at gå på efterløn med årets udgang. Beslutningen om at fratræde har været undervejs i et stykke tid, fortæller han.

"Jeg glæder mig til at få mere tid til min familie og nogle af de ting, som jeg i dag har haft for lidt tid til. Men det bliver også med stor vemod, at jeg forlader mine gode kolleger og den arbejdsplads, hvor jeg har været igennem så mange år," siger Steffen Lange, som de seneste to år været engageret i skabelsen af et nyt, fælles mediehus for Silkeborg, Ikast og Herning.

Stillingen som ny chefredaktør for Midtjyllands Avis bliver slået op på lørdag. Derefter indledes processen med at finde en ny person på posten. Bestyrelsesformand Alex Nielsen forventer at have en afløser klar fra årsskiftet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs