MediaWatch

Chefredaktør stopper i Midtjyllands Avis

Mangeårig chefredaktør stopper for at gå på efterløn. Formand forventer at have en afløser klar fra årsskiftet.

Midtjyllands Avis, som er ejet af Herning Folkeblad, skal have ny chefredaktør, når Steffen Lange stopper på posten efter 36 år, skriver avisen på sin hjemmeside.

62-årige Steffen Lange har valgt at gå på efterløn med årets udgang. Beslutningen om at fratræde har været undervejs i et stykke tid, fortæller han.

"Jeg glæder mig til at få mere tid til min familie og nogle af de ting, som jeg i dag har haft for lidt tid til. Men det bliver også med stor vemod, at jeg forlader mine gode kolleger og den arbejdsplads, hvor jeg har været igennem så mange år," siger Steffen Lange, som de seneste to år været engageret i skabelsen af et nyt, fælles mediehus for Silkeborg, Ikast og Herning.

Stillingen som ny chefredaktør for Midtjyllands Avis bliver slået op på lørdag. Derefter indledes processen med at finde en ny person på posten. Bestyrelsesformand Alex Nielsen forventer at have en afløser klar fra årsskiftet.

Mere fra MediaWatch

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs