MediaWatch

Medie: Rebekah Brooks får igen topjob

Den kontroversielle redaktør kommer ifølge Financial Times til at få en særdeles fremtrædende mediepost.

Rebekah Brooks vender tilbage til News Corp., hvor hun bliver chef for den britiske afdeling. Det skriver Financial Times, som citerer anonyme kilder med kendskab til processen. Hun tiltræder efter sigende allerede i sit nye job i løbet af september.

Rupert Murdochs News Corp. bekræftede tilbage i midten af april, at koncernen talte med Rebekah Brooks, der spillede en hovedrolle i aflytningsskandalen om News of the World.

Brooks forlod sin lederstilling i News Corp. for fire år siden efter en 20 år lang karriere bl.a. på tabloidaviserne Sun og News of the world, hvor hun var chefredaktør.

Avisen blev lukket, efter det kom frem, at flere journalister hos News Corps britiske tabloidmedier havde skaffet sig adgang til kendte og kongeliges telefonsvarere. Rebekah Brooks gik selv fri for anklagerne mod hende i den efterfølgende retssag, mens hendes efterfølger, Andy Coulsen, blev dømt til 18 måneders fængsel i sagen.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs