MediaWatch

BT finder ny chefredaktør hos Politiken

BT har været på jagt efter en chefredaktør, og nu er en ny mand fundet. Det er Karl Erik Stougaard, der sætter sig i chefstolen.

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

Fra 1. august er Karl Erik Stougaard chefredaktør på BT. Han afløser Flemming Fjeldgaard, der stoppede ved udgangen af maj for at rykke videre til TV3 Sport.

Den nye chefredaktør kommer fra en stilling som digital redaktionschef på Politiken. Han ser frem til de nye udfordringer.

“BT har præsenteret mig for et journalistisk projekt og en ledelsesmæssig opgave, som jeg uden tøven takkede ja til. BT har en stærk digital position, som rummer et stort potentiale både indholdsmæssigt og kommercielt, og på print er der lagt en klar og ambitiøs plan for fremtiden. Jeg glæder mig til at vende tilbage til Pilestræde og til at lave avis og net med BT's dygtige ledere og medarbejdere," siger Karl Erik Stougaard i en pressemeddelelse.

Han har tidligere arbejdet hos Berlingske Media, hvor han i omkring 15 år bestred flere forskellige jobs på Berlingske. De seneste to år har Karl Erik Stougaard arbejdet for Politiken.

BT's ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen er tilfreds med at have hyret sin nye chefredaktør.

"Vi har fundet en chefredaktør, der journalistisk og ledelsesmæssigt kan være med til at flytte BT. Vi har store ambitioner, og Karl Erik Stougaard vil med sin erfaring fra både print og digital nyhedsproduktion være et ualmindeligt godt supplement til det hold af journalister og chefer, der allerede i dag gør et godt job på BT," siger Olav Skaaning Andersen i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs