MediaWatch

Jyllands-Posten omrokerer i Christiansborg-ledelsen

Avisens politiske redaktion får ny leder. Christine Cordsen skal fremover hellige sig analyser og baggrund.

Jyllands-Posten ændrer i ledelsesstrukturen i den politiske redaktion.

Politisk reporter Martin Kaae udnævnes til ny leder af Christiansborg-redaktionen. Den nuværende leder af redaktionen, Christine Cordsen, skal i stedet hellige sig analyser og baggrund i en ny stilling som Jyllands-Postens politiske analytiker, skriver Jyllands-Posten i en meddelelse.

”Vi ønsker hermed både at styrke den daglige ledelse af redaktionen og de analytiske kvaliteter, som bliver stadig vigtigere for os at levere. Jyllands-Posten har igen under valgkampen vist evne til at sætte dagsorden og samtidig gøre folk klogere på det politiske spil. Vores nye struktur skal sikre en bæredygtig model for at udvikle kvaliteten af både nyheder og baggrund, så vi bliver endnu bedre,” siger Pierre Collignon, chefredaktør på Jyllands-Posten.

Tror på makkerskab

Jyllands-Posten betegner Christiansborg-stoffet som kerneområde, hvilket også sås i valgkampen, hvor avisen oprustede dækningen med 20 personer.

Det seneste år har avisen samtidig lanceret flere politiske programmer på web-tv med Christine Cordsen i en nøglerolle. Bla. det politiske magasin 'Cordsen & Co', hvor Christine Cordsen hver fredag sammen med en gæst dissekerer ugens store politiske historier.

”Vores prioritering af det politiske stof er så massiv, at det ikke længere er fysisk muligt både at præstere de analyser, vi forventer, og samtidig have ansvaret for ledelsen af redaktionen. Med Christine Cordsen og Martin Kaae får vi det perfekte makkerskab til at sikre, at Jyllands-Posten ikke bare bevarer, men også udbygger sin førende position på politik og samfund,” siger Pierre Collignon.

Den nye leder af redaktionen, Martin Kaae, har en fortid som politisk journalist på Politiken og Altinget.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs