MediaWatch

Søndagsavisen: JP/Pol starter ny aviskrig med Horsens-avis

Det er overraskende, at Politikens Lokalaviser går ind i Horsens, mener mediadirektør for Søndagsavisen, der nu planlægger modsvar.

Kampen om lokale læsere og annoncører blev i går optrappet i Horsens. Politikens Lokalaviser meddelte, at de lancerer en udgave af Lokalavisen i byen, der i forvejen dækkes af Jyske Mediers Horsens Posten og af Søndagsavisen.

Med udvidelsen, der udkommer i 50.000 eksemplarer, får JP/Politikens ugeavisforretning lukket et hul i sin dækning mellem Syd- og Østjylland. Men koncernen åbner samtidig en ny flanke i den jyske ugeaviskrig, som Politikens Lokalaviser ligger i - hvor modstanderne er Berlingske Media i Aarhus-området og mod Søndagsavisen og Jyske Medier i Trekantområdet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs