MediaWatch

Chef fra Gyldendal skal samle trådene på Information

Information udvider cheflaget og henter profil fra Gyldendal til en nyoprettet stilling som indholdsudviklingschef.

Information vil styrke udviklingen og udnyttelsen af mediehusets indhold på tværs af husets redaktioner og forretninger, der foruden dagbladet Information, tæller Informations Forlag og Ibureauet.

Manden, der skal holde tøjlerne og "tragten" bliver Rasmus Øhlenschlæger Madsen, 40, der er hentet til som huset i St. Kongensgade i København som ny indholdsudviklingschef. Han kommer fra en stilling som redaktionschef på Gyldendal, hvor han har haft ansvaret for forlaget kulturlitteratur.

"Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Rasmus. Han skal være med til at give vores indhold liv på endnu flere måder end i dag, både i udgivelser, debatter, uddannelsesaktiviteter og i samarbejde med andre," siger adm. direktør Mette Davidsen-Nielsen, Information, i en meddelelse.

Ansættelsen sker som en del af Informations strategiske spor, der handler om at udvide aktiviteterne med f.eks. debatter og temaprojekter for at skabe nye indtægter og et nyt udgangspunkt for forretningen under et fælles tag. 

Forretningsmæssigt er ansvaret for den udvikling lagt i hænderne på Stine Carsten Kendal, der i snart halvandet år har været ansat som udviklingsdirektør.

Digitalt har dagbladet Information for nylig også oprustet på indholdssiden med ansættelsen af Troels Behrendt Jørgensen fra Kristeligt Dagblad som ny medredaktør med digitalt ansvar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs