MediaWatch

Tidl. annoncechef vender tilbage til Berlingske

Berlingske Media henter digital annoncechef i mediebureauet MEC, og som tidligere har siddet i stillingen på Berlingske.

42-årige Anders Høgh Laursen bliver ny digital annoncechef i Berlinske Media. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Anders Høgh Laursen kommer han fra en stilling som strategisk chef i mediebureauet MEC, som han skiftede til i 2011 efter at have været ansat i Berlingske Media i et år som digital annoncechef.

Nu vender han tilbage til kontoret i Berlingske Media og får her ansvaret for det digitale annoncesalg i koncernens nationale titler, der tæller Berlingske, BT og Weekendavisen. Derudover driver Berlingske Media en række regionalaviser i Midtjyske Medier.

Anders Høgh Laursen er uddannet cand.merc. i international markedsføring fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet for Egmont og mediebureauet Mediaedge:CIA.

Han skal referere til Berlingske Medias annoncedirektør Henning Andersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs