MediaWatch

Pernille Holbøll: "Regnestykket ser mere fornuftigt ud uden avisen"

B.T. tager det sidste, afgørende skridt i skillevejen mellem digital og print, når nyslået ansv. chefredaktør til nytår lægger printavisen i graven. Om lidt kan det ikke længere løbe rundt økonomisk, fortæller hun, derfor er der nu sat slutdato på. Det koster et mindre antal stillinger.

Foto: Bjarke Ørsted/Berlingske Media

Godt og vel halvanden måned efter sin tiltrædelse har Pernille Holbøll onsdag formiddag smidt en intern breaking-nyhed på B.T. med meldingen om, at printavisen stopper med at udkomme efter nytår. Fra og med 2023 er abonnementsforretningen dermed nedlagt og de gratis B.T.-aviser på landets stationer forsvundet. I stedet udkommer B.T. alene som digitalt, annoncefinansieret medie.

”Da jeg tiltrådte, sagde jeg, der ville gå en måneds tid før jeg ville komme med en udmelding på nogle af de store spørgsmål, der har ligget for B.T. Derfor var det naturligt, at det skulle ske omkring nu,” fortæller Pernille Holbøll i et interview med MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs