MediaWatch

Holbøll overtager en B.T.-forretning der er presset på flere centrale områder

B.T.’s nye ansv. chefredaktør får overrakt ledelsestøjlerne til en medieforretning, der har været under pres de seneste par år fra både konkurrenten Ekstra Bladet, dyre nye satsninger og en coronakrise, der slog bunden ud af både annoncemarked og gratisavisens læsertal. Få overblikket over forretningen, Pernille Holbøll nu overtager.

Foto: Jens Hartmann

Der er adskillige hovedbrud, som venter ny ansv. chefredaktør på B.T., fra hun træder ind af døren i mediehuset, der har hovedsæde i Berlingske Medias domicil i indre København.

B.T.’s forretning har haft en særligt presset indtjening med stort fald i driftsresultatet, siden coronakrisen slog bunden ud af annoncemarkedet. Og hvor flere andre medier fik fornyet luft under omsætningens vinger i 2021, så har B.T. haft svært ved at genvinde det tabte terræn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs