MediaWatch

Jonas Rathje har haft mange ting "inde og vende" inden pludseligt exit fra B.T.

Det har krævet længere tids overvejelse for Jonas Kuld Rathje at forlade B.T. Skuffelsen over at have misset posten som ansv. chefredaktør tyngede, men han har kun gode ord med på vejen til omlægningerne, banemanden Pernille Holbøll har sat i værk.

Foto: Berlingske Media/PR

Der er mange faktorer, der har spillet ind på Jonas Kuld Rathjes beslutning om at sige farvel til B.T. efter knap seks år som chefredaktør for en avis, som han nærer stor kærlighed til. Onsdag meldte han sin afgang fra avisen med øjeblikkelig virkning.

”Det skyldes mange ting på én gang. Det har været en blanding af, at det har været et hårdt arbejde i flere år, som slider lidt og skuffelsen over at gå efter jobbet (som ansv. chefredaktør red.) og ikke få det,” siger Jonas Kuld Rathje og understreger, at han ikke har udeståender med ledelsen i Berlingske Media over, at han blev forbigået til fordel for Pernille Holbøll.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs