MediaWatch

Læserbreve med kritik af Ekstra Bladets linje skal fylde mindre

Sure læserbreve med kritik af Henrik Qvortrup og Ekstra Bladets nye linje har fyldt i tabloidavisens egne spalter siden efteråret. Nu bliver der skruet ned for det igen.

Foto: Valdemar Ren/Ritzau Scanpix

Ekstra Bladet har lagt for megen spalteplads til læsere, der har indsendt læserbreve med kritik af avisen under den nye ansv. chefredaktør Henrik Qvortrup, og det risikerer at give et forkert indtryk af læsernes generelle opfattelse af avisen. Derfor bliver det nu lavet om, refererer Journalisten fra et interview med chefredaktøren i Se og Hør.

"Vi [har] nok også – set i bakspejlet – trykt for mange af den slags kritiske indlæg i starten, fordi vi ikke ville have siddende på os, at vi ikke ville lægge spalter til kritik," siger Henrik Qvortrup til Se og Hør.

I en intern mail fra 5. januar, ugebladet har fået fat i, skrev chefredaktøren til medarbejderne, at det er på tide, at avisen kan tillade sig at "se mere fremad", og at der stadig gerne må blive bragt EB-kritiske indlæg - men at det ikke behøver være "på daglig basis".

Henrik Qvortrup tiltrådte i sommer som ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet, efter Poul Madsen i foråret valgte at træde tilbage efter en lang årrække som avisens journalistiske fyrtårn.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs