MediaWatch

Chefredaktør for udland på TV 2: Vi er ikke i land med kulturarbejde

TV 2 Nyhederne har holdt møde fredag i kølvandet på en historie i Ekstra Bladet, hvor anonyme kilder kritiserer ledelsen for ikke at håndtere klager over samarbejdsproblemer med korrespondent på reportagerejser i udlandet.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I en historie i Ekstra Bladet beskriver flere anonyme kilder, at samarbejdsproblemer har fået fotografer til at klage og sige fra over for at tage på reportagearbejde med TV 2-korrespondent Simi Jan.

På TV 2 Nyhederne vil chefredaktør for Udland, Jakob Vissing, ikke kommentere hvorvidt der er konkrete klager, men siger, at fokus på samarbejdsproblemer har langt større opmærksomhed internt i dag. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs