MediaWatch

North Media leverede svagere tredje kvartal sammenlignet med sidste år

Koncernen bag landet største distributionsselskab inden for reklamer og ugeaviser er efter tredje kvartalsregnskab mere præcis omkring, hvordan det samlede år forventes at tegne sig.

Foto: PR/North Media

North Media leverede et dårligere tredje kvartal sammenlignet med sidste år. Det fremgår af selskabet netop offentliggjorte regnskab.

De svagere tal skyldes blandt andet, at omsætningsvæksten hos Boligportal, der er ejet af North Media, var negativt påvirket af forsinkelser i udvikling og lancering af nye SaaS-produkter samt lavere udbud af lejeboliger i markedet.

North Medias hovedforretning er FK Distribution, der er landets største reklame- og ugeavisdistributør.

Også en udskydelse som følge af kundeønsker af Bekey, der er et af virksomhedens tre forretningsben, påvirker regnskabet negativt.

Modsat gik det bedre end ventet for jobportalen Ofir, der øgede omsætningen med 79 pct. i forhold til samme periode sidste år, hvilket tilskrives høj efterspørgsel..

North Media præciserer sine forventninger til 2021 til en omsætning på 1020-1035 mio. kr. samt et driftsresultat, ebit, før særlige poster på 255-265 mio. kr.

Tidligere lød forventningerne på henholdsvis 1015-1035 mio. kr. for omsætningen og 250-265 mio. kr. for ebit.

North Media ændrer i koncernledelsen og splitter selskab op 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs