MediaWatch

North Media ser fremdrift i initiativer til forbedringer fra 2022

North Media, der bl.a. står bag distributionsselskabet FK Distribution, holder fast i sine opjusterede forventninger for 2021.

Foto: PR/North Media

North Media melder om en positiv udvikling i basisforretningen, hvilket da også var grunden til, at koncernen 12. august forud for onsdagens regnskab for andet kvartal kunne opjustere forventningerne til 2021.

De opjusterede forventninger gentages i regnskabet, som viser en stigning i omsætningen på 2 pct. til 259 mio. kr. og en forbedring af koncernens primære driftsresultat (EBIT) til 68 mio. kr. fra 56 mio. kr.

Overskudsgraden steg til 26,1 pct. fra 22,1 pct. i andet kvartal sidste år.

"Den gode udvikling i basisforretningen fortsætter, og der er fremdrift i de strategiske initiativer, der skal øge omsætning og indtjening fra 2022. Det gælder for eksempel lancering af SaaS-produkter i BoligPortal, opdyrkning af nye kundegrupper i Ofir samt Bekeys aftaler i Opgangs-segmentet," siger administrerende direktør Kåre Wigh i regnskabet.

Efter opjusteringen 12. august lyder forventningerne til hele året på en omsætning på 1015-1035 mio. kr. og et EBIT på 250-265 mio. kr.

 

North Media forlænger distributionsaftale med Salling Group

North Media opjusterer for anden gang i år 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs