MediaWatch

Politikens fotochef stopper for at blive fotojournalist

Efter 11 år i spidsen for Politikens fotografiske geschæft fratræder Thomas Borberg stillingen som fotochef for at genoptage arbejdet som fotojournalist.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Politiken skal se sig om efter en ny fotochef, da Thomas Borberg, der har siddet på posten siden 2009, vil skifte kontoret ud med kameraet og vende tilbage til at være fotojournalist på fuld tid på avisen. Det har Politiken tirsdag meldt ud.

Det er en beslutning, der er fuld forståelse for hos Politikens ledelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs