MediaWatch

Stadfæstet af ankenævn: FK Distribution misbrugte dominerende stilling

I sommer ankede den North Media-ejede distributrør Konkurrencerådets afgørelse om, at selskabet har misbrugt sin position i markedet. Nu har Konkurrenceankenævnet stadfæstet rådets afgørelse.

Foto: PR/North Media

FK Distribution, der er landets største distributør af adresseløse forsendelser som tilbudsaviser og ugeaviser, har misbrugt sin dominerende stilling ifølge konkurrencemyndighederne. Det afgjorde Konkurrencerådet i sommer, og nu er det stadfæstet af Konkurrenceankenævnet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Konkurrencerådets afgørelse byggede på en vurdering af, at FK Distribution har brugt sin magt på markedet for adresseløse forsendelser til at opnå en uretmæssig konkurrencefordel på det relativt nye marked for digitale platforme for tilbudsaviser. Den vurdering var FK Distribution, der er en del af North Media-koncernen, uenig i og valgte i juni 2020 at anke afgørelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs