MediaWatch

Magisterforening og Information giver 5000 studerende gratis avisabonnement

DM - akademisk fagforening og Dagbladet Information vil dele digitale avisabonnementer ud til 5000 studerende og dimittender for at give dem "adgang til en større fælles samtale" midt i en svær coronatid.

Foto: Jens Dige/Ritzau Scanpix

DM, der indtil sidste år hed Dansk Magisterforening, og Dagbladet Information har indgået samarbejde om at forære 5000 studerende og dimittender over hele landet et halvt års digital adgang til information.dk

”Vi ved fra undersøgelser, at unge og studerende har haft det ekstra hårdt under pandemien, og vi er derfor glade for at kunne gøre noget godt for en gruppe unge mennesker, som vi risikerer at holde ude for den offentlige samtale, når uddannelsesinstitutioner og samfundet har været lukket ned,” siger Ilse Lærke Kristensen, kommunikations- og marketingchef hos DM.

”Information ønsker at bidrage til så levende og kvalificeret en offentlig samtale om verdens tilstand som muligt for så mange som muligt. Derfor er vi glade for og stolte af samarbejdet med DM - akademisk fagforening, der giver flere studerende og nyuddannede i hele landet mulighed for at lære Information at kende " siger Rasmus Øhlenschlæger Madsen, udviklingsdirektør for Information i en pressemeddelelse om samarbejdet.

Tilbuddet gælder for studerende på alle videregående uddannelser, og strækker sig også til nyuddannede, der har afsluttet en videregående uddannelse inden for de seneste to år. Abonnementet varer i seks måneder og stopper derefter automatisk.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs