MediaWatch

Efter corona: Digitale tiltag skal holde nye dagbladsabonnenter i båden

En stribe danske dagblade peger på digitale fortællinger, virtuelle events og målrettet analyse af brugerdata som midler til at fastholde de nye abonnenter, der er kommet til under corona.

Tom Jensen, ansv. chefredaktør, Berlingske. | Foto: Stine Heilmann

Presset på dagbladenes annonceindtægter fra coronanedlukningen såvel som fra techkoncerner er til dels blevet opvejet af en markant fremgang i salget af digitale abonnementer under corona, fortæller en række dagblade til MediaWatch. Og det er digitale tilbud og værktøjer, der skal sikre fastholdelse og momentum, når coronarestriktionerne løftes.

Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, meldte i december om en tilgang af digitale abonnementer på 70 pct. i december 2020 sammenlignet med antallet i samme måned i 2019. Foden har været på speederen, og ifølge Tom Jensen regner man ikke med at løfte den, selvom han indrømmer, at 2020 var "et særligt år."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs