MediaWatch

Berlingske får ny musikredaktør

Efter tre år vender Michael Charles Gaunt tilbage til Berlingske som musikredaktør efter at have været omkring DR bl.a. som musikredaktør på P3.

Foto: Mathias Svold

Berlingske har per første april få ny, men alligevel velkendt, musikredaktør i skikkelse af Michael Charles Gaunt. Det skriver Kulturmonitor.

Michael Charles Gaunt skiftede i 2018 fra Berlingske, hvor han senest var musikredaktør, til DR og en stilling som musikredaktør på DR P3. Han har efterfølgende været tilrettelægger på P3 Podcast, men vender altså nu retur til Berlingske.

"Jeg troede egentlig, at jeg skulle til at kaste mig ud i noget mere podcast-relateret, men da jeg – lettere uventet – fik mulighed for at vende tilbage til at skrive om musik i spalterne på en af landets største aviser, var jeg nødt til at slå til," skriver Michael Charles Gaunt i et Facebook-opslag om skiftet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs