MediaWatch

Anders Krab-Johansen undskylder over for tidligere studentermedhjælpere på B.T: Sexisme-sag blev ikke håndteret godt nok

Der var svigt i behandlingen af en klage over grænseoverskridende opførsel fra en redaktør på B.T. fra otte nu tidligere studentermedhjælpere på avisen, siger koncernchef i Berlingske Media, der giver en undskyldning til de otte.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Det var ikke kun Berlingske Medias regnskab for 2020, der var på dagsordenen, da koncernens bestyrelse holdt møde torsdag. Også den sexismesag på B.T., hvor otte nu tidligere studentermedhjælpere på mediet klagede over grænseoverskridende opførsel fra en redaktør på avisen, blev vendt, som den er blevet før, siger koncernchef Anders Krab-Johansen.

"Vi har holdt vores bestyrelse meget tæt orienteret om den indsats, Berlingske Media har gjort om sexisme, startende med undersøgelsen i efteråret. Vi har orienteret dem om implementeringen af nye retningslinjer, og vi har også nævnt de konkrete sager, der har været, også den, der handlede om otte studentermedhjælpere på B.T.," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs