MediaWatch

Dyrby beklager sin optræden i Presselogen over for B.T.-ansatte: Det var en katastrofe

Michael Dyrby, ansv. chefredaktør på B.T., har sendt et brev til sine medarbejdere, hvor han giver udtryk for ærgrelse over sin egen deltagelse i TV 2 News-programmet Presselogen.

Foto: Stine Heilmann

Michael Dyrby var søndag i Presselogen på TV 2 News, hvor han bl.a. skulle forsvare B.T.'s håndtering af sagen om en redaktør, der har været grænseoverskridende over for en række studentermedhjælpere. Det gik ikke godt, erkender den ansv. chefredaktør i et brev til medarbejderne, som Ekstra Bladet refererer.

"Jeg beklager, at min ringe fremtræden har gjort jeres daglige arbejde vanskeligere, fordi i skal forholde jer til hykleriet. Jeg beklager, at jeg ikke var den bedste udgave af en chefredaktør på B.T.," skriver Michael Dyrby bl.a. i sit brev til medarbejderne.

Han kalder desuden sin optræden for en "katastrofe" og erkender samtidig, at det var okay, at der blev spurgt ind til hans cheftid på TV 2 i forbindelse med metoo-debatten her, selvom han i Presselogen kaldte det for "ufint" at spørge ind til det, som Politikens chefredaktør Anne Mette Svane gjorde i udsendelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs