MediaWatch

Jysk Fynskes nye sjællandske aviser smelter sammen med moderskibet

De to sjællandske medieselskaber, som Jysk Fynske Medier købte for knap et år siden, bliver nu opløst, og aktiviteterne bliver lagt sammen med den øvrige koncern. Det får ingen betydning for organiseringen, oplyser direktør.

Jysk Fynske Medier overtog de sjællandske aviser fra North Media i maj 2020. Nu bliver aktiviterne fuldt smeltet ind i Jysk Fynske-koncernen. | Foto: PR/Jysk Fynske Medier/Mads Hansen

Helsingør Dagblad og Hovedstadens Mediehus synger på sidste vers som selvstændige selskaber. De er begge ved at blive likvideret, fremgår det af opdateringer i det centrale virksomhedsregister, CVR.

De to mediehuse, der udgiver hhv. avisen Helsingør Dagblad samt ugeavisen Lokalavisen Nordsjælland og en række lokalaviser i hovedstadsområdet, blev opkøbt af Jysk Fynske Medier i maj 2020. Sælger af de sjællandske udgivelser var North Media.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs