MediaWatch

Kunstig intelligens erstatter otte studentermedhjælpere på B.T.

Når B.T. skal reklamere for indhold på de sociale medier, så er det fremover et system styret af kunstig intelligens, der står for at beslutte, hvornår det skal ske.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Otte personer mister deres job som community managers hos B.T. De bliver erstattet af et nyt system, der styret af kunstig intelligens skal stå for at udgive indhold på de sociale medier. Det skriver Journalisten.

”Systemet beregner og beslutter, hvornår udgivelsestidspunktet vil være bedst, baseret på hvordan brugerne interagerer med indholdet, og hvordan vores artikler performer,” siger ansv. chefredaktør Michael Dyrby til Journalisten.

Ændringen betyder, at journalister nu selv skal forfatte den tekst, der skal følge med en artikel på de sociale medier. Det har de otte community managers tidligere stået for.

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs