MediaWatch

Ritzau-formand efter salg: Vi skal forholde os til om der skal ske en form for udlodning

Formand for Ritzaus Bureaus bestyrelse vil bruge pengene fra frasalg af finansbureau til at udvikle Ritzaus Bureau. Og så skal det vurderes, om ejerkredsen skal have del i købesummen.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Ritzaus Bureau siger farvel til Ritzau Finans, som er blevet solgt til JP/erhvervsmedier Hus – og det er en enig bestyrelse i Ritzaus Bureau, der har underskrevet salgsaftalen, fortæller formand Alex Nielsen, som også er adm. direktør og ansv. chefredaktør Herning Folkeblad og Mediehusene Midtjylland.

"Bestyrelsen ser det her som et enkeltstående strategisk valg, hvor vi har valgt at frasælge en del af Ritzau, men i øvrigt fortsat går meget målrettet imod at udvikle Ritzau. Det vil vi anvende en del af salgsprisen til. Det har der været enighed om i bestyrelsen," siger Alex Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs