MediaWatch

Direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier: Ritzau Finans skal fortsætte i samme setup

Ritzau Finans skal fortsætte og udvikles som selvstændig enhed, når ejerskabet overgår til JP/Politikens Erhvervsmedier, lyder det fra direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier, der tror på vækstpotentiale.

Foto: Gregers Tycho

Med købet af Ritzau Finans udvider JP/Politikens Hus forretningen inden for erhvevsjournalistik og B2B-forretninger baseret på abonnement. Samtidig overtager selskabet en mindre, men lukrativ plads på markedet for børs- og aktienyheder, som Ritzau Finans er den dominerende spiller på i dag.

Alle medarbejdere, som tæller omkring 15 årsværk, følger med i handlen sammen med bureauets mangeårige chef Søren Funch, der bliver direktør og chefredaktør, og det selvstændige setup skal der ikke rokkes ved ifølge direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier, Anders Heering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs