MediaWatch

JP/Politikens Hus løftede toplinjen i 2020 – overskuddet tog et dyk

Trods annoncenedgang gik omsætningen frem og nærmede sig atter 3 mia. kr. for JP/Politikens Hus i 2020 godt hjulpet på vej af løft i indholdssalg. Overskuddet faldt i forhold til forrige år bl.a. efter investeringer.

Foto: Jens Dresling

Coronakrisen prægede 2020 – også for JP/Politikens Hus, der måtte se resultatet gå tilbage i forhold til 2019. Det fremgår af en regnskabsmeddelelse fra selskabet.

Driftsresultatet (EBIDTDA) landede på 193 mio. kr. Det var mindre end de 282 mio. kr., som der stod ud for dén regnskabspost i 2019, men mere end de 150-175 mio. kr., som var forventningen ved indgangen til året.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs