MediaWatch

Ekstra Bladet afviser coronastøtte: "Det er usundt og farligt for demokratiet"

Chefredaktør på Ektra Bladet, Poul Madsen, argumenterer for, at avisen ikke kan være bekendt at modtage de 10,7 mio. kr., som Ekstra Bladet er berettiget til i statslig coronakompensation, men han vil fortsat gerne modtage 17,5 mio. kr. årligt i mediestøtte for "ikke at komme bagud i forhold til konkurrenterne".

Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, jonglerer i en leder argumenterne mellem at afvise offentlig coronastøtte men fastholde myndighedernes mediestøtte til avisen. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Dagens leder i Ekstra Bladet kan blive dyr for avisen. Helt præcist løber regningen op i 10,7 mio. kr., som avisen var berettiget til at modtage i coronastøtte for tabte annonceindtægter, men som chefredaktør, Poul Madsen, skriver, at Ekstra Bladet vil afholde sig fra at modtage.

"Vi kan ikke være bekendt at tage imod dem. Andre har mere brug for pengene. Tænk bare på restaurationsbranchen, rejsebranchen og de mange tusinde, der har mistet deres arbejde," skriver Poul Madsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs