MediaWatch

Corona udskyder Årets Pressefoto

Tidsplanen for bedømmelse og kåring af Årets Pressefoto er blevet udskudt på ubestemt tid på grund af det stigende smittetryk ifølge Pressefotografforbundet.

Sidste års vinder af Årets Pressefoto var Sarah Hartvigsen Juncker fra dagbladet Information for billedet af en af Godhavnsdrengene, der får et kram af statsminister Mette Frederiksen (S). | Foto: Sarah Hartvigsen Juncker/Dagbladet Information

Fotojournalisternes svar på Cavlingprisen, Årets Pressefoto, må udskyde bedømmelsen af det indsendte materiale til konkurrencen, der skulle have fundet sted i denne uge. Det skriver Journalisten.

"Ligesom resten af verden har vi været udfordret af det stigende antal smittede. Jo tættere vi kom på afvikling, jo mere bekymrende så det ud," siger Sisse Stroyer,  der er formand for Pressefotografforbundet, der uddeler priserne for Årets Pressefoto.

Også åbningen af Årets Pressefoto, der som regel ligger i begyndelsen af marts, vil i år blive udskudt, oplyser hun.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs