MediaWatch

Coronasmitte rammer Premier League-hold

Coronaudbrud hos engelsk fodboldhold sår tvivl om, hvorvidt kampe kan afvikles i Premier League-turneringen, efter kamp mandag blev udskudt.

Manchester City måtte mandag udskyde kamp i Premier League efter smitteudbrud blandt spillere. | Foto: Jason Cairnduff/AFP/Ritzau Scanpix

Flere positive coronaprøver har ramt Premier League-holdet Manchester City, og det førte til en udskydelse af holdets kamp mandag mod Everton. Virussens tag i fodboldholdet risikerer nu at føre til aflysninger af flere kampe, skriver Ekstra Bladet.

Hos fodboldholdet Chelsea, der 3. januar efter planen skal møde Manchester City, afviser manager Frank Lampard ikke, at flere udskudte Premier League-kampe kan komme på tale.

"Fodbold bliver sekundært i en situation som denne. Hvis vi ikke får spillet de her kampe, vil vi fortsætte vores arbejde, men først og fremmest skal vi sørge for, at alle er sunde og raske," sagde Frank Lampard til Chelseas hjemmeside ifølge Ritzau.

Premier League har i løbet af den seneste uge registreret rekordmange coronatilfælde. 18 personer i ligaen er blevet testet positive for coronavirus, oplyser Premier League på sin hjemmeside. Det er ifølge Ritzau flere tilfælde på en uge end i nogen anden testrunde, som ligaen har gennemført.

Premier League blev på linje med en lang række andre fodboldturneringer og andre sportsgrene tvunget til at holde pause som følge af coronakrisen i marts. Kampene i den bedste engelske række blev genoptaget i juni, og sæsonen 2019/20 blev spillet færdig i løbet af sommeren, inden den igangværende sæson blev sparket i gang i september.

I Danmark deler Nent og Xee rettighederne til Premier League.

Mere fra MediaWatch

"Vi tror, samfundet er mere klar til at betale for nyheder"

Investeringen i nye digitale, abonnementsbaserede lokalmedier øger konkurrencen om læserne i bl.a. det østjyske område, men adm. direktør Jesper Rosener afviser, at Jysk Fynske Mediers udrulning af en stribe nichemedier er starten på en ny kamp om læsere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs