MediaWatch

Ritzau om hackerangreb: Det ser professionelt ud

Hackere er brudt gennem Ritzaus digitale panser, og det er en kompleks affære, siger adm. direktør, som uddyber, at sikkerhedssystemerne nu skal granskes. "Vi troede, vi havde et meget sikkert niveau," lyder det.

Foto: Niels Hougaard

Ritzau blev ved seks-tiden tirsdag morgen ramt af et hackerangreb, som har forhindret nyhedsbureauet i at bruge sine systemer, og det er ikke amatører, der har været på spil, fortæller adm. direktør Lars Vesterløkke.

”Vi ved ikke, hvor det kommer fra, men det ser professionelt ud. Det er ret komplekst og omfattende, så det tager noget tid at finde ud af, hvor slemt det er,” siger Lars Vesterløkke til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs