MediaWatch

Børsen lancerer ny klimasatsning sponsoreret af Danske Bank

Et nyt klimatillæg hos Børsen forventer at være med til at sætte dagsordenen for den grønne omstilling inden for erhvervslivet. Klimasatsningen er sponsoreret af Danske Bank, og chefredaktør afviser ikke, at sådan en forretningsmodel vil gøre sig gældende fremover.

"Vi synes, at der mangler nogen, der dækker klima på en kontant måde," siger Børsens chefredaktør Bjarne Corydon, der præsenterer et nyt klimatillæg. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Fokus på grøn omstilling og håndteringen af samme hos danske virksomheder bliver omdrejningspunkt for en ny satsning hos Børsen.

"Børsen Bæredygtig" er navnet på den nye klimasatsning, der først og fremmest bliver udgivet som et tillæg i den trykte avis og dernæst som et digitalt univers. Målet er at være med til at rykke danske virksomheder i den grønne retning, lyder det fra Børsens ansv. chefredaktør, Bjarne Corydon.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs