MediaWatch

Mediechefer om systematisk sexisme: "Vi har forsømt at tale om det løbende"

Har medieledere generelt kendt til og ignoreret sexisme på redaktionerne de sidste årtier, som chefredkatør for NB-Medier, Arne Ullum, mener? MediaWatch har spurgt fem mediechefer med mange år i branchen.

"Vi har for længe ikke grebet ind over for sexisme," siger direktør for Producentforeningen, Jørgen Ramskov. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Langt de fleste chefer rundt om i den danske mediebranche har været vidne til systematisk sexisme i løbet af de seneste 20 år og ikke gjort nok for at stoppe det eller gribe ind.

Sådan lyder påstanden i et debatindlæg i MediaWatch af chefredaktør for NB-Medier og tidligere bl.a. chef hos DR og chefredaktør hos B.T., Arne Ullum.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs