MediaWatch

Berlingske Media kritiserer suspendering af trafikmåling: Det er forhastet og forkert

Danske Medier Research har valgt at sætte målingen af onlinetrafik på pause fra næste uge, men beslutningen møder modstand fra Berlingske Media, der mener, det er sket for hurtigt. Men hurtighed var nødvendigt for at undgå, opbakningen til målingen smuldrede, siger formand.

Foto: Per Folkver/Ritzau Scanpix

Fra mandag er det ikke længere muligt at tjekke den aktuelle status på det digitale markedsbillede målt på trafik. Målingen bliver med udgangen af ugen pillet af plakaten og suspenderet midlertidigt, lød meldingen fra Danske Medier Research, der er afsender på målingen, tidligere i dag.

"Tallene har vist sig reelt ikke at være sammenlignelige i øjeblikket. Vi sætter gang i en grundig revision med det samme og derefter de fornødne tilpasninger, med målet om igen at skabe grundlag for sammenlignelighed på tværs af medierne i Danmark," begrundede formand for Danske Medier Research (DMR), Dorthe Bjerre-Knudsen, der også er vicedirektør, COO, i JP/Politikens Hus, beslutningen. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs