MediaWatch

Helsingør Dagblad gav underskud på 1,4 millioner før frasalg til Jysk Fynske

Bundlinjen endte på ny i rødt for Helsingør Dagblad i det sidste fulde regnskabsår under North Media, der får udbetalt et millionudbytte i forbindelse med overdragelsen til Jysk Fynske Medier, viser regnskabet.

Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Helsingør Dagblad satte igen penge til på udgivelsen af det lokale dagblad og ugeavisen Lokalavisen Nordsjælland sidste år. Det viser årsregnskabet for 2019.

Selskabet opgiver ikke omsætning, men havde en bruttofortjeneste på 19,3 mio. kr. et fald fra 20,1 mio. kr. i 2018. Personalomkostningerne faldt med godt 1,6 mio.kr., og det var med til at forbedre driftsresultatet en anelse. I 2018 var driften i minus med 2,14 mio. kr., mens underskuddet blev 1,68 mio. kr. sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs