MediaWatch

Helsingør Dagblad gav underskud på 1,4 millioner før frasalg til Jysk Fynske

Bundlinjen endte på ny i rødt for Helsingør Dagblad i det sidste fulde regnskabsår under North Media, der får udbetalt et millionudbytte i forbindelse med overdragelsen til Jysk Fynske Medier, viser regnskabet.

Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Helsingør Dagblad satte igen penge til på udgivelsen af det lokale dagblad og ugeavisen Lokalavisen Nordsjælland sidste år. Det viser årsregnskabet for 2019.

Selskabet opgiver ikke omsætning, men havde en bruttofortjeneste på 19,3 mio. kr. et fald fra 20,1 mio. kr. i 2018. Personalomkostningerne faldt med godt 1,6 mio.kr., og det var med til at forbedre driftsresultatet en anelse. I 2018 var driften i minus med 2,14 mio. kr., mens underskuddet blev 1,68 mio. kr. sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs