MediaWatch

Mediebranchens diskrete sværvægter slipper tøjlerne: "Jeg er leder – ikke kendis"

Sjællandskes mediechef siden 1985 takker af til nytår efter 50 år med fingrene i lokaljournalistik, DR og dansk erhvervsliv. MediaWatch tegner et portræt af mediebranchens underspillede dynamo.

Torben Dalby Larsen stopper ved årsskiftet som ansv. chefredaktør og adm. direktør for Sjællandske Medier. | Foto: PR/Dansk Arbejdsgiverforening

Et kamerahold er ved at tage opstilling i den voluminøse, lyse forhal i Dansk Arbejdsgiverforenings hovedsæde siden 1911. Det er konflikten mellem Dansk Jernbaneforbund og DSB, der stadig er højaktuel her på kanten til december og kalder på den næste kommentar.

Arbejdsgiverforeningens formand siden 2010 ser til på afstand fra den runde trappe, der med en pirouettes lethed snor sig op til første sal. Herfra er der få skridt til hans kontor, der er afskærmet af et forkontor, hvor sekretæren holder styr på to-do-listen i hovedstaden – tæt på trafikken i et af dansk erhvervslivs magtcentre på hjørnet af Vester Voldgade og Ny Kongensgade i København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs