MediaWatch

Sparerunde koster over 100 stillinger i Jysk Fynske Medier

Medieselskabet har skåret 90 mio. kr. af omkostningerne, og cirka en tredjedel af de nedlagte stillinger er fundet gennem afskedigelser, siger adm. direktør. Afskedigelser rammer især afdelinger uden for redaktionerne.

Foto: Mads Hansen/PR/Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Medier har i dag sat punktum for sparerunden, der blev meldt ud i maj, og som skærer 90 mio. kr. af de årlige omkostninger. Adm. direktør, Jesper Rosener, oplyser, at sparerunden har resulteret i et trecifret antal stillingsnedlæggelser.

"Alt i alt bliver mellem 130 og 140 stillinger nedlagt. Omkring en tredjedel bliver udmøntet i reelle opsigelser. Resten er fundet ved frivillige fratrædelser, omplaceringer, ubesatte stillinger eller lignende," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs