MediaWatch

Tillidsrepræsentant håber at undgå fyringer i Jysk Fynskes sparerunde

Ledige stillinger, som er opslået af Jysk Fynske Medier, bør gå til de op mod 10 medarbejdere, der ellers vil blive afskediget på det redaktionelle område hos Jysk Fynske Medier, siger tillidsrepræsentant.

Foto: PR/Jysk Fynske Medier/Mads Hansen

Op mod 10 afskedigelser på det redaktionelle område er, hvad der er lagt op til hos Jysk Fynske Medier, kunne MediaWatch fortælle tidligere på dagen. Tillidsrepræsent Steffen Lilmoes håber, at tallet kan forhandles ned til et rundt nul, skriver Journalisten.

Steffen Lilmoes har tidligere over for fagbladet kritiseret, at Jysk Fynske Medier er i gang med at rekruttere redigerende til koncernens såkaldte printcentral, samtidig med at selskabet er i gang med en sparerunde. Steffen Lilmoes mener, at de ansatte, der bliver afskediget, skal tilbydes de ledige stillinger på printcentralen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs