MediaWatch

Freeway: Bogsalg er tredoblet

Ifølge Freeway er der forventninger om rekordomsætning i 2013, hvor salget af bøger fra deres fordelsklub plusbog.dk er tredoblet.

Freeway-koncernens seneste gesjæft, bogklubben plusbog.dk, hvor abonnenter for 69 kroner om måneden får adgang til til flere tusind bogtilbud, har nået en omsætning på 50 millioner kroner, skriver bogklubben i en pressemeddelelse.

”Vi regner med at sælge 100.000 bøger alene i december, for danskerne elsker at læse, og jeg forventer en rekord omsætning i år, hvor vi allerede har haft flere end 60.000 kunder på besøg i vores online ”boghandel”,” siger direktør Andreas Dirksen fra plusbog.dk.

Som medlem af fordelsklubben Plusbog.dk kan kunderne spare op til 90 procent på de nyeste bøger, skriver selskabet, som giver kunderne mulighed for at vælge mellem 20.000 bogtilbud.

Danskerne er ikke bogtrætte

Jo længere kunden er medlem, jo flere penge sparer han eller hun. 75 procent af kunderne på plusbog.dk er kvinder, og af dem er kunderne mellem 36 og 50 år bedst repræsenteret.

”Ved at tage de bedste elementer fra de traditionelle bogklubber og droppe alt det, kunderne ikke brød sig om, har vi skabt en fordelsklub uden snærende krav. Det er nemlig ikke bøgerne, danskerne er trætte af. Det er måden, man sælger på. For os er det vigtigt at optimere 24/7, og det giver resultater. På to år har vi tidoblet omsætningen. Bogen er stadig yderst populær – og e-bogen er kun i sin vorden”," skriver Andreas Dirksen.

Plusbog.dk er en de af Freeway-familien, som har datingsitet Dating.dk som hovedforretning. I årenes løb er Arto.dk, Roomservice.dk og Spigo.dk også kommet til, mens Freeway desuden ejer halvdelen af Avisen.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs